Jotunheimen - Toppen av Norge
jotunheimen
Bli med oss på en skikkelig høyfjellstur i Jotunheimen Nationalpark. Dette er en hytte til hytte tur med lette ryggsekker og godt humør. På turen vil du ha muligheten til å lære om orientering, kart, rutevalg og om det å ferdes i fjellet på sommerstid. Hele turen avsluttes med en tur opp på norges høyeste fjell, Galdhøpiggen 2469 meter over havet..
Dato: Juli, August
Pris: 14.900,-
Varighet: 7 dager

>> Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Island North West Fjords
Iceland

Dette er turen for deg som liker skikkelig villmark og dyreliv. Det vil være morsomme og utfordrende fotturer fra vår base-camp. Her kan du oppleve et yrende fugleliv på Hornstrandir eller kanskje vi får øye på sel eller hval ute i fjorden. Dette er et av Islands virkelig uberørte områder uten turister eller trafikk..
Dato: July
Pris: fra 16.900,-
Varighet: 7 dager


>> Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Svalbard Fottur
Svb hiking
Dette er ekte villmark på 79 grader nord og polhavet/nordpolen som nærmeste nabo. Mulighetene er uendelige for eventyr og utforsking. Bli med oss til området ved Pyramiden hvor vi slår opp camp og går dagsturer i området. Her er vil rett og slett bortskjemt med muligheter og spennende turer..
Dato: August
Pris: fra 15.900,-
Varighet: 6 dager>> Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.