Kosthold på tur
kili09
Gjennom 3 år har Newland jobbet med nobelprisvinneren i ernæring, med toppidrettsutøvere og noen av verdens beste kostholdseksperter. Dette har gitt utrolige resultater på korte og lange ekspedisjoner..

>> Les mer
Logistikk
kili_fakta
Vi hjelper deg med å velge riktig hotell, flyselskap, lokale guider, lokal transport, tillatelser, søknader, buss, taxi osv..>> Les mer

Ruteplanlegging
uganda_turene3
Å velge riktig rute kan være avgjørende for din egen og teamets sikkerhet, enten det er på Denali, over Grønland eller til Sydpolen. Vi gir deg GPS punktene og de gode anbefalingene..


>> Les mer
Sikkerhet
60
Ikke bare kan vi anbefale riktig sikkerhetsutstyr, medisiner og reparasjonsutstyr, vi kan også ha en standby funksjon for din neste tur slik at du til enhver tid kan kontakte oss om noe skulle dukke opp..


>> Les mer
Utstyr
toppen
Etter mange år i bransjen med utallige tester av telt, ski, klær og annet vet vi hva som fungerer. Vi jobber også tett opp mot distributører og produsenter for å holde oss oppdatert..


>> Les mer
Vekt og friksjon
mot_sadelen
Vi har gjennom 3 år utviklet en egen lavfriskjons pulk, vi har funnet nye løsninger på varme innersko, lettere og bedre løsninger enn tidligere og ikke minst at ved å bruke vår modell vil success faktoren øke betydlig på din neste tur..

>> Les mer