Svante Strand
Daglig leder - Newland Norge
elbrus_svante
Svante Strand eier og driver Newland AS. Svante er utdannet ingeniør ved Trondheim Ingeniør Skole. Etter studiene gjennomførte han sin førstegangstjeneste som fallskjerm jeger og videre 7 år som spesial jeger med tjeneste i Norge og i utlandet.

>> Les mer

Helen Turton

Daglig leder - Newland UK
helen_turtonHelen Turton driver i dag vårt kontor i England og har mer erfaring enn de fleste jenter (og gutter) når det gjelder expedisjoner og turer. Hun har erfaring fra Afrikas vestkyst til Nordpolens skrugarder og Antarktis´endeløse vidder og ekstreme forhold.

>> Les mer

Kjell Erik

Expedisjons leder
 V3A5853Dette er en kar som føler seg hjemme i jungelen i Borneo, på toppen av Aconcagua eller på polhavet. Med tung militær bakgrunn og en forkjærlighet for tur og å lære bort alle de små triksene vil du alltid føle deg trygg med Kjell Erik.

Sjur Mørdre

Polar guide
g-ski
En av Norges desidert største navn innen polare expedisjoner jobber som gjesteguide for Newland. Sjur har flest kryssinger av Grønland i verden, samt flere fullskalaturer til både sydpolen og nordpolen.

Bjørn Moa

Polar guide
yes
En mann som har imponert meg mer enn en gang.. Listen er lang, både av erfaring, turer og bakgrunn. Et kjærkomment tilskudd i Newland familien.

Marit Øvstedal

Polar guide
Marit
Marit har reist verden rundt, men ser ut til å trives best i ugjestmilde strøk. Hun har overvintret i Antarktis og er nå bosatt på Svalbard, hvor hun guider og arrangerer kurs året rundt. Hun er i sitt ess når hun får dele sin entusiasme for livet og leken i snø og på is.


 Hvorfor velge Newland AS? Klikk her