northpole06
Velkommen til Newland Expeditions
 
Newland Expeditions skiller seg ut med utelukkende unike og spennende turer som vi selvsagt guider selv. Vår visjon er å "levere og ha det gøy". Vi har en høy andel av kunder som kommer tilbake på tur med oss. Faktisk er andelen gjentakende kunder på hele 98% frem til 2016. Ta kontakt med oss om en turprat om du ønsker å lære mer om det å ferdes ute eller du vil gjennomføre en fullskala expedisjon til verdens ende :)

Vårt hovedfokus vil alltid være sikkerhet og levere varer av høy kvalitet ved å ansette noen av de dyktigste guider i bransjen, med gode lokale kontakter, samt utnytte velprøvd utstyr - alt sammen for å lage en utrolig once-in-a-lifetime opplevelser . Kun det beste er godt nok for deg som kunde. Vi er alltid ute etter å forbedre, gjør detaljene litt bedre, men mest av alt, å levere mer enn forventet.
 
Vi håper å se deg på tur med oss snart!

Advarsel: Våre turer vil føre til en livslang avhengighet og et sterkt ønske om å fortsette å utforske for resten av livet.
Følg oss: På Facebook for aller siste nytt og oppdateringer

 

Video fra Nordpolen
nordpolen turene1
Video fra Sydpolen
teamet-r

 

Krysse Grønland
gi7Dette er kanskje verdens fineste skitur og våre turer går utelukkende i mai hvor forholdene ofte er veldig fine. Bli med oss på en rå, fin og utfordrende tur i Nansens fotspor. Med spesialpulker, kosthold med høyt næringsinnhold og heltidsguider vil du kunne risikere å ha en svært fin tur over Grønland..

Dato: Mai

Pris: Fra kroner 85.000

>> Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Vinterkurs for nybegynnere
hogevarde5Lær å gå på ski, trekke pulk, telte om vinteren, bo i snøhule eller igloo. På denne turen lærer du alle de små "knepene" for en sikker, vellykket og ikke minst behagelig  vintertur. Dette er kurset for deg som ønsker å være med på andre eventyr rundt om i verden..

Dato: Februar, Mars og April

Pris: Fra kroner 7.500

>> Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kilimanjaro - Afrikas høyeste fjell
kili09Mange drømmer om å reise til Afrika for å oppleve alle 4 årstider på en og samme tur. Her får dere jungel, varme, fuktighet, lava, snø, isbre, rå utsikt og mye mye mer. Velg mellom ulike turer og prisklasser hos oss.

Dato: Februar og September

Pris: fra kroner 29.900

>> Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.