Svante Strand
Eier og driver Newland AS. Svante er utdannet ingeniør ved Trondheim Ingeniør Skole. Etter studiene gjennomførte han sin førstegangstjeneste som fallskjermjeger og videre 7 år som spesial jeger med tjeneste i Norge og i utlandet. Han har også jobbet 1 år som brannmann og fungert som instruktør på utallige kurs i forsvaret og i det sivile.

l1010356

De siste 12 årene har han drevet i eventbransjen og går for å være en meget dyktig organisator og planlegger. Han har gjennomført store event bla for verdens største IT firma og logistikk og sikkerhet er to sterke kort han tar med seg inn i ekspedisjons bransjen. Svantes drøm og mål er å levere turer til eksotiske destinasjoner eller gjøre tradisjonelle turer litt mere spenstig. Svante har vært på mange turer gjennom de siste 15 år og gleder seg veldig til å jobbe med turer og deltakere i tiden framover. Newland AS setter sikkerhet og kvalitet svært høyt.

svante

Vi kan garantere deg noen av verdens beste guider som står klar for å gjøre turen din til en opplevelse for livet. Noen av våre turer blir også satt opp med "gjesteguider" for å gjøre det lille ekstra ut av turen.

>> Min historie
>> Tilbake