Newland AS skiller seg ut med sine utelukkende nye, unike og spennende turer som vi guider selv. Våre destinasjoner og turer er vel utprøvd og våre lokale samarbeidspartnere er blant de aller beste på sitt område. Vi er i dag ledende på markedet i områder som Nordpolen og Grønland med nytenkende utstyr og ekspedisjonsmat fra selveste Nobelprisvinneren i Ernæring.

Sikkerhet
Newland AS setter sikkerhet og kvalitet i høysetet. Vi besørger alltid at alle våre turer er sikkerhetsmessig forsvarlig da vi kun leverer egenproduserte turer som vi i stor grad guider selv. Vi har levert turer rundt om kring i verden de siste 6 år og har til dags dato ikke hatt uheldige situasjoner, skader eller uhell.

teamet-r

Gruppen
Forut for alle turer blir det arrangert gruppemøte og/eller treningssamling slik at vi alle møter best mulig forberedt for turen. Det er viktig at alle bidrar og at vi fungerer som en gruppe fra dag 1. Dette gjør opplevelsen og turen litt mer spesiell for alle.

Utstyr
Som Newland kunde kan du nyte godt av 15 % rabatt på alt utstyr kjøpt hos Sportsnett i Oslo. Av fellesutstyr benytter vi oss kun av det beste utstyr og som er prøvd ut på noen av verdens tøffeste ekspedisjoner.

Guider
Kun det beste er godt nok for deg som kunde. En guide må kunne spille på mange strenger og nåløyet er lite for de som ønsker å jobbe hos oss..

Generelt
Vår visjon er å "levere og ha det moro". Kunder kommer veldig ofte tilbake på nye turer og for oss er dette et godt tegn om at vi er flinke til å levere varene. Humor på tur er svært viktig og gjør turen enklere for alle. Vi ønsker alltid å forbedre oss, gjøre detaljene enda litt bedre, men aller mest strekke oss litt lenger for å levere over forventning. Vi håper å se deg snart på tur sammen med oss!

 

"Explore the untouched"